fbpx

XDecon™ – ilmanvaihtokanavien puhdistus

Vetyperoksidikaasuun perustuva XDecon™ on turvallinen ja tehokas valinta mikrobiologiselle puhdistamiselle.

Tehokas ratkaisu puhtaan ja terveellisen sisäilman takaamiseksi - XDecon™-ilmastointikanavien puhdistus

Perinteisesti käytetyt nestemäiset desinfiointiaineet eivät anna luotettavaa ja tehokasta puhdistustulosta. Neste ei leviä kanavassa, sekä sen kontaktiala on hyvin rajallinen. Kaasumainen vetyperoksidi ratkaisee nämä ongelmat levitessään tasaisesti joka puolelle ja tunkeutuessaan aina pienimpiinkin rakoihin.

Ilmanvaihdon tarkoituksena on terveellisen ja viihtyisän sisäilman ylläpitäminen rakennuksessa. Ilmanvaihtojärjestelmä poistaa syntyvät epäpuhtaudet ja tuo ulkoilmaa korvausilmaksi.

Epäpuhtaudet johtuvat ihmisten aineenvaihdunnasta ja toiminnoista, asumisesta, rakennus- ja sisustusmateriaaleista sekä ulkoilmasta ja joskus myös maaperän radonista. Covid-19 pandemian aikana useita joukkoaltistumisia on tullut ilmanvaihtokanavien kautta viruksen levitessä aerosolina.

XDecon™-käsittely mahdollistaa tehokkaan mikrobiologisen ilmanvaihtokanavien puhdistuksen terveellisen sisäilman takaamiseksi.

Ilmanvaihtokanavien mikrobiologinen puhdistus eli dekontaminointi tulisi suorittaa aina mekaanisen puhdistuksen yhteydessä, sekä tarvittaessa säännöllisesti tehtävien mekaanisten puhdistusten välissä. Menetelmää erityisesti suositellaan käytettäväksi mikäli kiinteistössä on allergikkoja, astmaatikkoja, sisäilma-altistuneita tai muuten herkistyineitä ihmisiä. Puhdistusta suositellaan myös tehtäväksi mikäli kiinteistössä asuu lemmikkieläimiä.

Xhomen suorittama XDecon™ -ilmastointikanavien dekontaminointi on aina validoitu eli asiakkaalle toimitetaan aina tehdystä työstä kirjallinen raportti joka sisältää mittaustulokset käsittelystä sekä lisämaksusta myös mikrobiologiset pintaviljelynäytteet.

Ilmanvaihtokanavat

Prosessikuvaus: ilmanvaihtokanavien puhdistus

1. Tarjouspyynnön saatuamme kartoitamme puhdistettavasta kohteesta seuraavat asiat: Minkälainen Ilmanvaihto järjestelmä on kyseessä (painovoimainen – koneellinen poistoilma – koneellinen tulo- ja poistoilma), puhdistettavan kohteen koko, ilmanvaihdon toimivuus sekä tarvittavat huolto toimenpiteet. Saatuamme tarkan kuvan puhdistettavasta kohteesta, annamme asiakkaalle tarjouksen suoritettavasta puhdistuksesta.

2. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen luomme puhdistussuunnitelman, joka käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa, jossa sovitaan aikataulut ja muut käsittelyyn liittyvät käytännön asiat.

3. Ilmanvaihtokanavien puhdistus kestää yleisesti omakotitalossa 2–3 h. Kanavista irtoava pöly ja lika ohjataan alipainekoneella ulkoilmaan, joten sotkuakaan ei puhdistuksessa synny. Puhdistuksen jälkeen annamme asiakkaalle suullisen raportin puhdistuksesta. Kirjallinen raportti ilmanvaihtokanavien puhdistuksesta toimitetaan viikon sisällä asiakkaan sähköpostiin.

Ilmanvaihtokanavat

Tiedä mitä ostat - aina kirjallinen raportti

Toimitamme aina kirjallisen raportin tehdystä työstä.

Raportissa näkyy mittaustulokset kaasun pitoisuudesta tilassa, käsittelyaika sekä testiliuskojen tulokset.

Testiliuskoja käytetään käsittelyn aikana tilassa, jotka todentavat että kaasu on varmasti mennyt kaikkialle ja vaikuttanut riittävän tehokkaasti.

Nopea ja helppo prosessi

Puhdistusprosessi kestää ilmanvaihtojärjestelmän tyypistä ja koosta riippuen 30 minuutista muutamaan tuntiin.

Ilmanvaihtokanavat

Menetelmä

Kaasumainen vetyperoksidi.

Materiaaliystävällisyys

Materiaaliystävällinen kaikille materiaaleille. Mukaan lukien elektroniikka ja elektroniset komponentit.

Raportti

Sisältää puhtausnäytteiden tulokset kuvattuna raporttiin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Katsotaan, miten voisimme auttaa sinua.

Janne Voutilainen
[email protected]
050 443 5444

Yrittäjä tai yrittäjäksi aikova, liity rinkiin!

Haemme jatkuvasti uusia kumppaneita täydentämään valtakunnallista palveluketjuamme!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Lue lisää