fbpx

Asumisen haittojen johtava poistaja.

XHome on Joensuusta käsin toimiva maamme johtava asumisen haittojen poistaja. Vuonna 2019 perustettu perheyritys tarjoaa palveluitaan valtakunnallisesti auktorisoitujen kumppaneittensa kautta.

Xhome tarjoaa laaja-alaisia ja kokonaisvaltaisia sisäilmanhallinnan palveluita. Pakettiin kuuluu reaaliaikainen mittaus sisäilmasensorien avulla, jotka mittaavat yhdeksää ihmisen hyvinvoinnille ja terveydelle tärkeintä parametria. Tällöin tiedämme tasan, mikä on sisäilman olosuhde ja voimme tehdä korjaavia toimenpiteitä heti, kun ongelma tai muutos havaitaan.

Mittausta ja tilanteen tutkimusta varten voidaan suorittaa myös testausta biologisin menetelmin. Sertifioitu Rakennusterveys-asiantuntija (RTA) on myös mukana kaikissa analysointi- ja kartoitusprosesseissa.

Hyvän sisäilman ylläpitämiseksi voidaan tehdä toimia ilman puhtauden edistämiseksi IV-kanavien kokonaisvaltaisella puhdistuksella, sekä tiloihin asennettavilla ilmanpuhdistimilla.

Haitalliset homeitiöt, hiivat tai bakteerit tilasta voidaan poistaa homesaneerauksen jälkeen, tai väliaikaisena ratkaisuna säännöllisesti tehtynä tilan niin sanottua tekohengitystä varten, esimerkiksi tulevaa uutta rakennusta tai remonttia odottaessa.

Lisäksi irtaimistot voidaan pelastaa homesaastumiselta poistamalla mikrobiologiset haitat dekontaminaatiolla.

Idea Xhomesta lähti kun havaittiin ensimmäisen kerran omin silmin dekontaminointiteknologian tehokkuus niin homeiden kuin vakavien infektiotautienkin torjunnassa. Heräsi ajatus: Tämä teknologia täytyy saada palveluna kaikkien saataville, kaikenlaisiin mikrobiologisiin haasteisiin ja niiden torjumiseen. Se toteutettiin ja syntyi Xhome Oy. Perustajaosakkaat Mika ja Emma Nykyri lähtivät rakentamaan konseptia.

Yritys

Janne Voutilainen

Myyntipäällikkö

[email protected]
050 443 5444

Yritys

Mika Nykyri

Toimitusjohtaja

[email protected]
+358 400 576 285

Yritys

Emma Nykyri

Yhteyspäällikkö

[email protected]
+358 440 576 285

Yritys
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Pohjois-Karjala: Janne Voutilainen
[email protected] / 050 443 5444

Pohjois-Savo: Juha Jauhiainen
[email protected] / 040 524 4879

Uusimaa: Jyri Rodas
[email protected] / 040 750 3928

Pohjois-Pohjanmaa: Aki Huhtakallio
[email protected] / 044 248 7778​​​​​​​

Yrittäjä tai yrittäjäksi aikova, liity rinkiin!

Haemme jatkuvasti uusia kumppaneita täydentämään valtakunnallista palveluketjuamme!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Lue lisää