fbpx

Alkaisinko XHome-urakoitsijaksi?

Toimimme jo viidellä paikkakunnalla Suomessa.

Haemme jatkuvasti uusia kumppaneita täydentämään valtakunnallista palveluketjuamme!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Kenelle?

Oletko alalle valmistuva, yrittäjäksi haluava tai jo LVI-, tuholaistorjunta-, tai muuten kiinteistöjen kunnossapidon alalla toimiva yrittäjä ja haluat laajentaa palvelukokonaisuuttasi? Xhome-kumppanuus voisi olla ratkaisu juuri sinulle!

Myynti

Jokaisella lisenssiyrittäjällä on vastuu omasta liikevaihdostaan ja yrittäjän tulee itse tehdä myyntiä. Kuitenkin Xhome Oy:n myyntiorganisaatio tekee valtakunnallisesti tavoitteellista ja systemaattista myyntiä, joista jääneitä urakoita Xhome Oy ohjaa lisenssiyrittäjille suoritettaviksi. Lisenssin myötä saat pääsyn erilaisiin myynnin ohjaamisen työkaluihin ja prosesseihin, kuten uusasiakashankintarekisteriin.

Markkinointi

Markkinointi tapahtuu pääosin Xhome Oy:n kautta. Xhome Oy suorittaa markkinointia niin strategisten kuin mekaanista työtä tekevien mainostoimistokumppaneiden kanssa. Markkinoinnissa käytetään useita erilaisia kanavia. Sosiaalisessa mediassa Facebook, Linkedin, Instagram ja Tik Tok. Lisäksi markkinointia toteutetaan printtimedian kautta ammattijulkaisuissa ja paikallislehdissä. Esillä ollaan erilaisissa ammatti- ja paikallistapahtumissa. Yrittäjän vastuulle jää paikallisen näkyvyyden toteuttaminen muissa kuin digimainonnan foorumeissa, eli printissä ja tapahtumissa.

Laskutus

Loppuasiakkaan laskutuksen hoitaa aina Xhome Oy. Tehdyistä urakoista suoritetaan tuloutus lisenssiyrittäjälle.

Urakoitsijaksi?

Raportointi

Xhome Oy tekee loppuasiakkaalle raportit. Kun lisenssiyrittäjä on tehnyt urakan asiakkaan luona, toimittaa hän Joensuun konttorille kohteen tiedot ja datan raportointia varten. Joensuun konttori koostaa raportin ja toimittaa sen asiakkaalle laskun yhteydessä.

Ostot

Pääsääntöisesti kaikki mitä liiketoiminnan pyörittämiseksi lisenssiyrittäjä tarvitsee, saa hän konseptin kautta. Etuna on se, että tuotteet ja tarvikkeet lisenssiyrittäjä saa Xhome Oy:n määräalennuksilla ja sen myötä hyvään hintaan.
Konseptiin kuulumisen myötä lisenssiyrittäjä varmistaa, että saa parhaimman ja tuoreimman osaamisen ja tiedon dekontaminointialalta. Xhome Oy tutkii alalla tapahtuvia muutoksia, kehittää uusia toimintamalleja ja tuo kaiken tämän tiedon lisenssiyrittäjille. Konseptiin kuuluminen tuo lisenssiyrittäjälle pääsyn jatkuvaan oppimiseen, kuitenkaan investoimatta erikseen kouluttautumiseen. Lisenssiyrittäjien osaamista pidetään yllä ja kehitetään jatkuvasti.

Urakoitsijaksi?

Perehdytyskoulutus

Kun lisenssiyrittäjä liittyy konseptiin, hän on edellytetty käymään perehdytyskoulutuksen. Koulutuksen myötä yrittäjä oppii laajat perusteet dekontaminoinnista, menetelmistä, teknologioista, kontaminaation hallinnasta eri aloilla ja siviilikohteissa, mikrobiologisesta näkökannasta kiinteistön bio-turvallisuudessa, sekä itse käytännön työskentelyä. Hän oppii arvioimaan itsenäisesti parhaimmat toimintatavat eri applikaatioihin. Hän oppii kuinka tehdä kiinteistön ongelmatilanteen ratkaisutyötä.

Urakoitsijaksi?

Kysy lisää!

Vastaan mielelläni kysymyksiisi. Katsotaan yhdessä, miten voisimme toisiamme auttaa!

Mika Nykyri

Toimitusjohtaja

[email protected]

0400 576 285

Urakoitsijaksi?