fbpx

XDecon™ -erikoispuhdistus irtaimistolle

XDecon™ -erikoispuhdistus soveltuu kaikenlaisille materiaaleille - tekstiilit, erilaiset pinnat, elektroniikka. Kaasu ei reagoi minkään kanssa, tai aiheuta vaurioita millekään materiaalille. Pelasta rakkaimmat esineesi turvallisesti.

Mikrobiologiset ongelmat aiheuttavat usein myös epämiellyttäviä hajuja. Puhdistamisen jälkeen irtaimistot otsonoidaan hajujen poistamiseksi.

XDecon™ irtaimistolle linjastolla tai kohteessa: kysy hinta!

Prosessikuvaus: Irtaimistojen dekontaminointi

1. Ensimmäisenä kartoitetaan puhdistettavien irtaimistojen määrä ja niiden taustat, miksi ne tulevat puhdistettavaksi ja selvitetään onko hajunpoistolle myös tarvetta.

2. Mikäli asiakas on tilannut puhtausmittausraportin myös, otetaan tässä vaiheessa puhtausnäytteet ennen käsittelyä. Irtaimistoille suoritetaan mekaaninen puhdistus.

3. Irtaimistoille suoritetaan puhdistuskäsittely dekontaminoimalla. Puhdistuskäsittelyn loputtua irtaimistot tuuletetaan ja kaasu poistetaan niistä. Käsittelyn jälkeiset puhtausmittaukset otetaan, mikäli puhtausmittausraportointi on myös tilattu.

4. Irtaimistot luovutetaan takaisin asiakkaalle sekä toimitetaan kirjallinen puhtausmittausraportti jossa on kuvat puhtausnäytteistä ennen ja jälkeen puhdistuskäsittelyn.

Irtaimistot

Nopea ja helppo prosessi

Tavaroiden määrästä riippuen, erä on puhdistettu noin vuorokaudessa. Kun tuot tavarasi, ne ovat noudettavissa yleensä seuraavana päivänä. Tuo tai rahdita tavarasi puhdistuslinjastollemme, niin toimitamme ne puhtaina ja turvallisina sinulle takaisin.

Materiaaliystävällinen

XDecon™-erikoispuhdistus soveltuu kaikenlaisille materiaaleille - tekstiilit, erilaiset pinnat, elektroniikka. Kaasu ei reagoi minkään kanssa, tai aiheuta vaurioita millekään materiaalille. Pelasta rakkaimmat esineesi turvallisesti.

Irtaimistot

Varma ja tehokas

Älä jätä puhtautta ja turvallisuutta minkään varaan vaan ole varma lopputuloksesta. Kaasu leviää tehokkaasti ja ulottuu sellaisiin pieniin ja ahtaisiin paikkoihinkin mihin ei voi muilla menetelmillä päästä käsiksi. Kaasu myös imeytyy huokoisiiin materiaaleihin vaikuttaen niin materiaalin pinnalla kuin sisälläkin.

Tiedä mitä ostat - aina puhtausnäytteet ja kirjallinen raportti

Otamme aina puhdistettavista esineistä puhtausnäytteet puhdistuksen jälkeen, jolla todennetaan että irtaimisto on varmasti puhdas ja täysin mikrobivapaa. Toimitamme aina kirjallisen raportin tehdystä työstä, jossa on kuvattu puhtausnäytteet.

Irtaimistot

Menetelmä

Kaasumainen vetyperoksidi.

Materiaaliystävällisyys

Täysin materiaaliystävällinen kaikille materiaaleille. Mukaan lukien elektroniikka ja elektroniset komponentit.

Käyttökohteet

Kaikenlaiset irtaimistot: huonekalut, kirjat, tavarat, vaatteet.

Raportti

Sisältää puhtausnäytteiden tulokset kuvattuna raporttiin.

Toimitus

Irtaimistot voidaan käsitellä joko asiakkaan tiloissa, soveltuvassa paikassa tai toimittaa puhdistuslinjastollemme Joensuuhun. Linjastolle voi asiakas tuoda tavarat joko itse tai ne voidaan rahdittaa jonka me hoidamme.

Hajujen poisto

Mikrobiologiset ongelmat aiheuttavat usein myös epämiellyttäviä hajuja. Puhdistamisen jälkeen irtaimistot otsonoidaan hajujen poistamiseksi. Näin saat tavarasi takaisin aivan kuin uutena - puhtaan raikkaana.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Pohjois-Karjala: Janne Voutilainen
[email protected] / 050 443 5444

Pohjois-Savo: Juha Jauhiainen
[email protected] / 040 524 4879

Uusimaa: Jyri Rodas
[email protected] / 040 750 3928

Pohjois-Pohjanmaa: Aki Huhtakallio
[email protected] / 044 248 7778​​​​​​​

Yrittäjä tai yrittäjäksi aikova, liity rinkiin!

Haemme jatkuvasti uusia kumppaneita täydentämään valtakunnallista palveluketjuamme!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Lue lisää