fbpx

XDecon™ – kiinteistöjen ja tilojen puhdistus

XDecon™ -erikoispuhdistuksessa tila täytetään puhdistavalla kaasulla joka tuhoaa kaikenlaiset homeet, hiivat, bakteerit ja virukset kaikenlaisista tiloista ja kiinteistöistä.

XDecon™ kiinteistöille / tiloille alkaen 850 €

Prosessikuvaus: Tilojen ja kiinteistöjen dekontaminointi

Puhdistusprosessi kestää yksittäisille tiloille 30 minuutista muutamaan tuntiin. Kokonaisille rakennuksille tai taloille prosessin kesto on 10 tunnista 2 vuorokauteen. Puhdistukseen ei vaadita erityisiä esivalmisteluja asiakkaan puolelta, riittää että tila on vain normaalisti siivottu. Irtaimisto voi jäädä paikalleen.

1. Ensimmäisenä kartoitamme mikä on ongelman aiheuttaja, sekä puhdistettavan tilan tai kiinteistön koon, sekä sen sisältääkö se irtaimistoja vai ei. Tämän jälkeen luomme puhdistussuunnitelman, joka käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa jossa sovitaan aikataulut ja muut käsittelyyn liittyvät käytännön asiat.

2. Puhdistusta varten kiinteistö tai tila tulee olla täysin tyhjillään ja pois käytöstä. Tilasta otetaan puhtausnäytteet mikäli asiakas on tilannut laajan raportoinnin, jossa puhdistettavasta kohteesta otetaan puhtausnäytteet ennen ja jälkeen käsittelyn. Tila tiivistetään kaasutiiviksi, jonka jälkeen laitteet asetetaan puhdistettavaan tilaan. Puhdistusprosessi aloitetaan, jonka aikana asiantuntijamme etäohjauksen avulla monitoroivat prosessin kulkua.

3. Kun laitteet ovat suorittaneet puhdistusprosessin, aloitetaan puhdistettavan tilan tuuletus ja kaasun poisto. Tässä vaiheessa otetaan myös käsittelyn jälkeen otettavat puhtausnäytteet mikäli asiakas on tilannut laajan raportoinnin. Varoaika yleensä on noin 1-3 vuorokautta.

4. Kun varoaika on kulunut ja tila todettu valmiiksi käyttöönottoa varten, tila luovutetaan takaisin asiakkaalle. Tämän jälkeen asiakkaalle toimitetaan kirjallinen raportti tehdystä työstä. Mikäli asiakas on tilannut laajan raportoinnin, sisältää kirjallinen raportti kuvat ja analyysit myös puhtausnäytteistä ennen ja jälkeen puhdistuskäsittelyn.

Tilat ja kiinteistöt

Puhtaampaa ei olekaan

XDecon™ -erikoispuhdistuksessa tila täytetään puhdistavalla kaasulla joka tuhoaa kaikenlaiset homeet, hiivat, bakteerit ja virukset.

Materiaaliystävällinen XDecon™ -erikoispuhdistus soveltuu kaikenlaisille materiaaleille - tekstiilit, erilaiset pinnat, elektroniikka.

Kaasu ei reagoi minkään kanssa, tai aiheuta vaurioita millekään materiaalille.

Varma ja tehokas

Älä jätä puhtautta ja turvallisuutta minkään varaan vaan ole varma lopputuloksesta. Kaasu leviää tehokkaasti ja ulottuu sellaisiin pieniin ja ahtaisiin paikkoihinkin mihin ei voi muilla menetelmillä päästä käsiksi.

Kaasu myös imeytyy huokoisiiin materiaaleihin vaikuttaen niin materiaalin pinnalla kuin sisälläkin.

Tilat ja kiinteistöt

Tiedä mitä ostat - aina kirjallinen raportti

Toimitamme aina kirjallisen raportin tehdystä työstä.

Raportissa näkyy mittaustulokset kaasun pitoisuudesta tilassa, käsittelyaika sekä testiliuskojen tulokset.

Testiliuskoja käytetään käsittelyn aikana tilassa, jotka todentavat että kaasu on varmasti mennyt kaikkialle ja vaikuttanut riittävän tehokkaasti.

Nopea ja helppo prosessi

Puhdistusprosessi kestää yksittäisille tiloille 30 minuutista muutamaan tuntiin. Kokonaisille rakennuksille tai taloille prosessin kesto on 10 tunnista 2 vuorokauteen.

Puhdistukseen ei vaadita erityisiä esivalmisteluja asiakkaan puolelta, riittää että tila on vain normaalisti siivottu. Irtaimistot voivat jäädä paikalleen.

Tilat ja kiinteistöt

Menetelmä

Kaasumainen vetyperoksidi.

Materiaaliystävällisyys

Materiaaliystävällinen kaikille materiaaleille. Mukaan lukien elektroniikka ja elektroniset komponentit.

Käyttökohteet

Kaikenlaiset tilat. Myös ajo- ja kulkuneuvot.

Raportti

Sisältää tiedot kaasun pitoisuudesta, ajasta, lämpötilasta, saturaatiosta sekä testiliuskojen tuloksista.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Pohjois-Karjala: Janne Voutilainen
[email protected] / 050 443 5444

Pohjois-Savo: Juha Jauhiainen
[email protected] / 040 524 4879

Uusimaa: Jyri Rodas
[email protected] / 040 750 3928

Pohjois-Pohjanmaa: Aki Huhtakallio
[email protected] / 044 248 7778​​​​​​​

Yrittäjä tai yrittäjäksi aikova, liity rinkiin!

Haemme jatkuvasti uusia kumppaneita täydentämään valtakunnallista palveluketjuamme!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Lue lisää