fbpx

Palvelumme

Xhome on maamme johtava asumisen haittojen poistaja. Tarjoamme laaja-alaisia ja kokonaisvaltaisia sisäilmanhallinnan palveluita, sisäilmamittauksista hajunpoistoihin ja homepuhdistuksista tuholaistorjuntaan.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus alk. 250 €

Epäpuhtaudet ilmastointikanavissa voivat heikentää sisäilman laatua ja aiheuttaa terveysongelmia. Lisäksi likainen ilmastointijärjestelmä voi johtaa energiankulutuksen kasvuun ja heikentää ilmastointijärjestelmän tehokkuutta.

Ilmanvaihtokanavat kannattaa peruspuhdistaa säännöllisesti. Lisäksi vetyperoksidikaasuun perustuva XDecon™ on turvallinen ja tehokas valinta mikrobiologiselle puhdistamiselle.

Kuvassa ilmanvaihtokanava ennen ja jälkeen puhdistuksen.

Lue lisää!

Palvelut

Ilmalämpöpumpun puhdistus alk. 249 €

Ilmalämpöpumpun puhdistushuollossa ilmalämpöpumpun sisäyksikkö puhdistetaan perinpohjaisesti.

Kunnollinen ja oikein tehty puhdistus säännöllisesti suoritettuna takaa laitteen pitkäikäisyyden, sekä puhtaan ja hyvän sisäilmanlaadun. Puhdistushuolto kestää noin 1h.

Puhdistushuolto tulisi suorittaa kaksi kertaa vuodessa, syksyllä lämmityskauden alkaessa ja keväällä lämmityskauden loppuessa.

Lue lisää!

Palvelut

Sisäilmamittaukset alk. 549 €

Sisäilma on hyvää kun, rakennuksen käyttäjät ovat tyytyväisiä eikä ilmassa ole mitään terveydelle haitallista. Ilmanlaadulla on väliä, sillä se on tutkitusti yksi suurimmista terveysriskeistä.

Mittaamalla se selviää!

Mittaus kestää 2 vuorokautta ja toimitamme mittauksesta kirjallisen raportin joka sisältää myös asiantuntijamme analyysin.

Lue lisää!

Palvelut

Tuholaistorjunta alk. 150 €

Tuholaistorjunnalla pidämme ei toivotut hyönteiset ja eläimet poissa asuintiloista, isommista kiinteistöistä tai vaikkapa loma-asunnoista.

Xhome tuholaistorjunta on kokonaisvaltainen torjunta tuholaisia vastaan, suoritamme itse torjunnan käyttäen laadukkaita menetelmiä ja tämän lisäksi poistamme dekontaminointi-menetelmällä tuholaisen jättämät bakteerit.

Lue lisää!

Palvelut

Hajunpoisto (otsonointi) alk. 250 €

Otsonointi poistaa epämiellyttävät hajut huonekaluista, ajoneuvoista, tekstiileistä... melkeinpä mistä tahansa!

Suoritamme otsonointeja erilaisiin käyttökohteisiin kuten kiinteistöihin, autoihin ja irtaimistoihin. Otsonointi tulisi aina suorittaa koulutetun ammattilaisen toimesta.

Otsonointia ei kuitenkaan saa käyttää, mikäli kiinteistössä tai irtaimistossa on hometta. Tällöin tule suorittaa homeen poisto dekontaminoimalla.

Lue lisää!

Palvelut

Lähetä meille viesti, niin katsotaan miten voisimme auttaa.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Pohjois-Karjala: Janne Voutilainen
[email protected] / 050 443 5444

Pohjois-Savo: Juha Jauhiainen
[email protected] / 040 524 4879

Uusimaa: Jyri Rodas
[email protected] / 040 750 3928

Yrittäjä tai yrittäjäksi aikova, liity rinkiin!

Haemme jatkuvasti uusia kumppaneita täydentämään valtakunnallista palveluketjuamme!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Lue lisää