fbpx

Muut palvelumme

Xhome on maamme johtava asumisen haittojen poistaja. Tarjoamme laaja-alaisia ja kokonaisvaltaisia sisäilmanhallinnan palveluita, sisäilmamittauksista hajunpoistoihin ja homepuhdistuksista tuholaistorjuntaan.

Ilmalämpöpumpun puhdistus

Ilmalämpöpumpun puhdistushuollossa ilmalämpöpumpun sisäyksikkö puhdistetaan perinpohjaisesti.

Sisäyksikölle suoritetaan ensimmäisenä mekaaninen puhdistus, jonka jälkeen sisäyksikkö dekontaminoidaan.

Dekontaminointi on puhdistusmenetelmä joka poistaa kaikki homeet, hiivat, bakteerit ja virukset. Näin pumppuun ei jää esimerkiksi homeitiöitä, jotka voisivat lähteä suodattimissa tai muualla kasvamaan, aiheuttaen huonoa sisäilmaa.

Kunnollinen ja oikein tehty puhdistus säännöllisesti suoritettuna takaa laitteen pitkäikäisyyden, sekä puhtaan ja hyvän sisäilmanlaadun. Puhdistushuolto kestää noin 1h.

Puhdistushuolto tulisi suorittaa kaksi kertaa vuodessa, syksyllä lämmityskauden alkaessa ja keväällä lämmityskauden loppuessa.

Ota yhteyttä!

Palvelut

Sisäilmamittaukset

Sisäilma on hyvää kun, rakennuksen käyttäjät ovat tyytyväisiä eikä ilmassa ole mitään terveydelle haitallista. Ilmanlaadulla on väliä, sillä se on tutkitusti yksi suurimmista terveysriskeistä. Mittaamalla se selviää!

Sisäilma-sensorimme sekä paine-eromittaus on loistava ensiaskel rakennuksesi ilmanlaadun parantamiseen.

Sisäilmasensori mittaa yhdeksää sisäilmaan vaikuttavaa tekijää kuten: kosteus, lämpötila, hiilidioksidi, TVOC, pienhiukkaset, melu, valaistuksen laatu ja rakennuksen sisäilman paine.

Mittaus kestää 2 vuorokautta ja toimitamme mittauksesta kirjallisen raportin joka sisältää myös asiantuntijamme analyysin.

Ota yhteyttä!

Palvelut

Tuholaistorjunta

Tuholaistorjunnalla pidämme ei toivotut hyönteiset ja eläimet poissa asuintiloista, isommista kiinteistöistä tai vaikkapa loma-asunnoista.

Xhome tuholaistorjunta on kokonaisvaltainen torjunta tuholaisia vastaan, suoritamme itse torjunnan käyttäen laadukkaita menetelmiä ja tämän lisäksi poistamme dekontaminointi-menetelmällä tuholaisen jättämät bakteerit.

Prosessikuvaus: tuholaistorjunta

1. Tarvekartoitus ja mahdollinen tuhoeläimen tunnistaminen kuvan perusteella, sekä ongelman laajuuden ja sijainnin kartoitus.

2. Torjuntasuunnitelman luonti ja hyväksyttäminen tilaajalla. Hyväksytyn suunnitelman jälkeen suoritetaan torjunta-alueella tiedottaminen.

3. Torjuntakäsittely, jonka jälkeen suoritetaan tilaajahaastattelu mahdollisen lisäkäsittelyn tarpeen kartoittamiseksi.

4. Tiloihin suoritetaan dekontaminointikäsittely tuhoeläinten jälkeen jättämien bakteerien poistamiseksi.

4. Suoritetaan loppuraportointi ja sen toimitus tilaajalle.

Ota yhteyttä!

Palvelut

Hajunpoisto (otsonointi)

Otsonointi poistaa epämiellyttävät hajut huonekaluista, ajoneuvoista, tekstiileistä... melkeinpä mistä tahansa!

Suoritamme otsonointeja erilaisiin käyttökohteisiin kuten kiinteistöihin, autoihin ja irtaimistoihin. Otsonointi tulisi aina suorittaa koulutetun ammattilaisen toimesta.

Otsonointia ei kuitenkaan saa käyttää, mikäli kiinteistössä tai irtaimistossa on hometta. Tällöin tule suorittaa homeen poisto dekontaminoimalla.

Palvelut

Lähetä meille viesti, niin katsotaan miten voisimme auttaa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Katsotaan, miten voisimme auttaa sinua.

Janne Voutilainen
[email protected]
050 443 5444

Yrittäjä tai yrittäjäksi aikova, liity rinkiin!

Haemme jatkuvasti uusia kumppaneita täydentämään valtakunnallista palveluketjuamme!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Lue lisää