XHome avaa uuden toimipisteen Pohjois-Pohjanmaalle

12.04.24

Xhome on ilolla ilmoittaa laajentavansa toimintaansa Pohjois-Pohjanmaan alueelle, kun uusi toimipiste avautuu Oulun seudulla. Paikallisia palveluita tarjoaa Deconta Palvelut Oy, joka toimii Xhome Oy:n virallisena kumppanina ja paikallisena yrittäjänä alueella.

Xhome tuo Pohjois-Pohjanmaan alueelle monipuolisia palveluita, kuten ilmanvaihtokanavien puhdistusta, ilmalämpöpumppujen puhdistusta, irtaimistojen erikoispuhdistuksia ja homepuhdistuksia. Tarjoamme myös erilaisia tilojen erikoispuhdistuksia, kuten homesiivouksia dekontaminointimenetelmällä. Lisäksi suoritamme sisäilmamittauksia ja paine-eromittauksia.

Verkkoajanvaraus avautuu pian myös Pohjois-Pohjanmaan asukkaille, joten palveluidemme helppo saatavuus on taattu. Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse tai vaikkapa WhatsAppin kautta – olemme täällä auttaaksemme kodin ja tilojen puhtaudessa ja terveellisyydessä.

Olemme innokkaita tuomaan Xhome:n tinkimätöntä laatua ja asiakaslähtöistä palvelua Pohjois-Pohjanmaalle yhteistyössä paikallisen kumppanimme kanssa.