fbpx

Xhome Oy esittelee uuden palvelutuotteen: Ilmalämpöpumpun puhdistushuolto

Xhome Oy lanseeraa nyt heidän kehittämäänsä ja patentoimaansa teknologiaan perustuvan ilmalämpöpumppujen puhdistushuolto-konseptin. Xhome ILP-puhdistushuolto on markkinoiden tehokkain tapa puhdistaa ilmalämpöpumpun sisäyksikkö.

Miksi ilmalämpöpumppu tulisi puhdistaa?

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas apulainen niin viilennykseen kuin lämmitykseenkin, mutta puhdistamattomana ja huoltamattomana siitä voi tulla oikea ongelmapesä. Ulkoa sisäilmaan ja aina siitä ilmalämpöpumppuun kulkeutuvat ilman epäpuhtaudet jäävät helposti ilmalämpöpumpun sisäyksikön kennostoon ja suodattimiin kiinni, jossa ne ajan kanssa alkavat kasvamaan ja aiheuttamaan hajuhaittoja, huonoa sisäilmaa sekä pumpun tehottomuutta. Hyvän ja terveellisen sisäilmanlaadun kannalta on äärimmäisen tärkeää, että ilmalämpöpumppu puhdistetaan asianmukaisesti ajallaan. Ilmalämpöpumppu tulisikin puhdistuttaa ammattilaisen toimesta kaksi kertaa vuodessa, lämmityskauden alkaessa ja lämmityskauden loppuessa. Lisäksi kuukausittainen suodattimen imurointi on tärkeää, jotta pumppu voi myös toimia energiatehokkaasti.

Puhdistusprosessi

Puhdistusprosessissa ilmalämpöpumppu puhdistetaan ensin mekaanisin menetelmin, jonka jälkeen pumppu koteloidaan ja se puhdistetaan kaasumaisella vetyperoksidilla. Tämä on tehokkain menetelmä, sillä kaasu tunkeutuu pumpun sisälle aina kennotasolle saakka, jonne ei muilla menetelmillä pääse. Kaasu poistaa kaikki homeet, hiivat, bakteerit ja virukset. Puhdistuksen aikana tiloja voi käyttää normaalisti. Prosessin kesto on noin 1h.

Nyt saatavilla valtakunnallisesti

Xhome ilmalämpöpumpun puhdistushuollot ovat nyt saatavilla valtakunnallisesti koko Suomen alueella Xhome yrittäjäverkoston kautta.

 

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut:

Janne Voutilainen

050 443 5444

Janne.voutilainen@xhome.fi

Close Menu