fbpx

XHOME konseptille merkittävä tunnustuspalkinto

XHome on voittanut valtakunnallisessa Start Me Up-liikeideakilpailussa jaetun 10 000€ palkinnon ”parhaasta yrityslähtöisestä liikeideasta”. XHomen soveltama vetyperoksidikaasuun perustuva dekontaminointimenetelmä sai näin ensimmäisen merkittävän valtakunnallisen huomionosoituksen. XHome on luonut teknologiaratkaisusta aidosti asiakaslähtöisen palvelukonseptin, joka yhdistää teknologian mahdolisuudet käytännön tarpeeseen kentällä. Toimitusjohtaja Mika Nykyri kommentoi palkintoa:  ”Palkinnon voitto oli valtava riemun aihe, joka merkitsee pienellä tiimillä toimivalle yrityksellemme todella paljon. Me todella uskomme ja olemme jo osoittaneet, että laitteistomme auttaa tuhoamaan homeongelmia tehokkaammin kuin koskaan aikaisemmin ja palkinto auttaa levittämään tietoisuutta siitä yhä laajemmalle.”

”XHome on luonut innovatiivisen ja helposti lähestyttävän tavan käyttää kehittämäämme teknologiaa, joka tuottaa vetyperoksidikaasua erittäin pienikokoisella, mutta tehokkaalla laitteellamme. Olemme myös saaneet XHomelta hyödyllistä palautetta koskien laitteemme ergonomiaa ja ominaisuuksia.” kommentoi Cleamix Oy:n hallituksen puheenjohtaja Panu Wilska ja jatkaa: ”XHome on esimerkki innovatiivisesta palveluyrityksestä, joka osaa ennakkoluulottomasti hyödyntää uusinta teknologiaa.”

Lue alkuperäinen uutinen täältä: https://www.businessjoensuu.fi/ajankohtaista/start-me-up-paapalkinto-kutsuu-mikroelektroniikan-innovaation-joensuuhun

Close Menu